Verzorgd Wonen

Driekamerappartementen ‘Verzorgd wonen’

In totaal 31 driekamerappartementen ‘Verzorgd wonen’ zijn beschikbaar voor bewoners vanaf 55 jaar, waarbij een voorrangsregel geldt voor mensen vanaf de AOW leeftijd (voor gebouw C van de Vooruitgang) en voor mensen vanaf 65 jaar (voor gebouw A van Wooncompagnie). Deze zelfstandige woningen zijn bestemd voor alleenstaanden en stellen waarvan één van de partners een zorgvraag heeft.

Plattegronden van de woningen
Klik hier voor een selectie van de plattegronden.
Plattegronden gebouw A
Plattegronden gebouw C
Woningoverzicht gebouw C

Toewijzing
Bewoners vanaf 55 jaar uit de gemeente Edam-Volendam die een eengezinswoning (sociale huur) achterlaten krijgen voorrang bij de woningtoewijzing. Op deze manier profiteren woningzoekenden uit de gemeente ook van dit nieuwbouwproject. De toewijzing van deze appartementen vindt plaats via de gebruikelijke kanalen van De Vooruitgang (www.devooruitgang.com) en Wooncompagnie (www.woonmatchwaterland.nl).

Zorg
In de appartementen ‘Verzorgd Wonen’ kunt u zorg aan huis krijgen. Welke soort zorg voor u van toepassing is of het beste bij uw situatie past, kunt u bespreken met de wijkverpleegkundige van De Zorgcirkel. De wijkverpleegkundige is uw vaste aanspreekpunt. Hier kunt u met al uw vragen terecht. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan 088-55 99 500 en vraag naar de wijkverpleegkundige van de Friese Vlaak.

Registratieformulier zorg
Om voor een van deze woningen in aanmerking te komen dient u zich in te schrijven bij Wooncompagnie en/of De Vooruitgang. Daarnaast kunt u het registratieformulier van De Zorgcirkel invullen om aan te geven welke zorg u nodig heeft. U vindt het formulier van De Zorgcirkel hier: registratieformulier zorg bij Friese Vlaak