CuliCafé De Ontmoeting heeft haar deuren officieel geopend!

6 juli 2021

Woensdag 30 juni was het zover: eindelijk kon Culicafé De Ontmoeting officieel haar deuren openen. Door de coronamaatregelen moesten de bewoners van de Friese Vlaak in Volendam nog een poosje geduld hebben. Maar het wachten werd beloond: het ziet er geweldig uit!

Afgelopen woensdag werd De Ontmoeting geopend voor een aantal genodigden. Uitbaters Niels Veerman en Marion Breij (hieronder op de foto) zwaaien de scepter over deze nieuwe ontmoetingsplek en zijn razend enthousiast. Bewoners van de Friese Vlaak, inwoners van de wijk Broeckgouw en anderen kunnen vanaf nu dagelijks terecht in De Ontmoeting voor o.a. koffie, lunch en borrel. Ook worden er voor de bewoners met regelmaat activiteiten georganiseerd. Zo was er van de week een gezamenlijke wandeling, het OntmoetingsOmmetje, en starten ook o.a. de CreaClub, het wijkspreekuur en de vroege vogel koffie. De Ontmoeting zal maandelijks een nieuwsbrief maken en ronddelen bij alle bewoners. Gewoon gezellig aanwaaien kan natuurlijk ook altijd.

Na de zomer zal er ook nog een officiële opening zijn voor de gehele Friese Vlaak, ook voor bewoners. Hierover later meer!

Nieuwsgierig geworden? Volg Culicafé De Ontmoeting ook op Facebook!